Booking Ring til os +45 98 17 60 00

Aalborg

Airport Hotel

24 timer

reception

LOUNGE

MED PEJS

Hyggeligt

Caféområde

Bar

område

Lækker

tagterrasse

Priser fra

725,- pr. værelse

Pressemeddelelse

Flere flypassagerer giver fremgang på Aalborg Airport Hotel

Aalborg Lufthavn melder jævnligt om fremgang og nye stigninger i passagertallene. Den udvikling smitter også af på Aalborg Airport Hotel, der har udleveret nøgler til 10 % flere gæster det seneste år, end året før.

Pilen har i årevis udelukkende peget opad for flytrafikken til og fra Aalborg. Ifølge Aalborg Lufthavns hjemmeside steg udenrigstrafikken markant i 2017, og i årets første måneder har antallet af rejselystne passagerer igen slået nye rekorder.

Siden Aalborgs eneste lufthavnshotel slog dørene op i 2013, er gæsteantallet på Aalborg Airport Hotel gået i samme retning. Det seneste år kan direktør Danni Bühlmann notere sig en fremgang på 10 % i hotellets antal af gæster og en stigning fra ca. 13.000 til ca. 14.500 overnatninger:

- Det er fantastisk for byen, at vi har en moderne og driftig lufthavn. Da vi valgte at åbne hotel her, håbede vi naturligvis også på en positiv udvikling i lufthavnen. Og den fik vi. Vi kan nu for alvor mærke, at vi har større søgning på hotellet, hvor vi stiger i gæsteantal for hver måned, der går.

Udenlandske gæster vælger gerne lufthavnshotellet

I takt med de flere faste ruter med udenrigstrafik ud af lufthavnen, kommer der også flere og flere passagerer med fremmed pas den modsatte vej. Og de anser ikke beliggenheden i lufthavnen som nogen barriere. Når de ser på bykortet, ligger lufthavnen nærmest midt i byen sammenlignet med andre lufthavne.

- Vi kan jo se, at flere udenlandske gæster bor hos os. De kommer ofte på forretningsrejse, og så er vi en nem løsning. Vi bestræber os på at have alle de services, der skal til for at hjælpe dem på flyrejsen. Vi har fx morgenmad fra kl. 5.00, flyinformation i lobbyen og mulighed for at tjekke bagagen ind dagen før. De få kilometer ind til byen afskrækker jo ikke internationale gæster, der er vant til, at en lufthavn kan ligge 25 km fra centrum af den by, de besøger.

Flere fly og nye flyselskaber giver mere flypersonale

Med den stigende trafik tegner luftfartsselskabernes personale sig også for en stor del af overnatninger på hotellet, der ligger få meter fra landingsbanen. Der er løbende kommet flere nye logoer og navne på flyene, der letter fra Aalborg Lufthavn, og det kan mærkes på hotelgangene:

- Vi har løbende fået nye selskaber, der flyver fra Aalborg og deres personale overnatter her. De er glade for at være tæt på lufthavnen, når de skal møde på arbejde. De har ikke så meget ud af at tage ind til byen for at få deres søvn mellem flyvningerne.

Fortsætter stigningen i passagertallet, har hotellet en option på at udvide med endnu flere værelser. I 2018 forventer Danni Bühlmann at nå 16.000 overnatninger i takt med, at endnu flere rejser til og fra Aalborg ad luftvejen.

___________________

Aalborg Airport Hotel er Aalborgs eneste lufthavnshotel og har 64 dobbeltværelser. Hotellet er en del af Bühlmann-koncernen, der er en familiedrevet hotel- og gastronomi kæde, der omfatter Hotel Scheelsminde, Restaurant Bühlmann, Hotel Nørre Vosborg, Victors Madhus, AaB Konference samt Victors Køkken & Catering. Se mere på www.airporthotel.dk

Yderlige info
Danni Bühlmann, direktør 30 32 73 71
Mads Michelsen, kommunikationschef 22 97 53 62