Booking Ring til os +45 98 17 60 00

Aalborg

Airport Hotel

24 timer

reception

LOUNGE

MED PEJS

Hyggeligt

Caféområde

Bar

område

Lækker

tagterrasse

Priser fra

725,- pr. værelse

Online bookingNyheder

 • 30-60% økologi
  30-60% økologi
  Vi har fået det økologiske bronzemærke. Mærket betyder, at 30-60% af vores råvarer er økologiske. Fx er størstedelen af vores brød og grøntsager økologiske.
 • Hold vinterferie i Nordjylland
  Hold vinterferie i Nordjylland
  Selvom vinden er kold er Nordjylland fuld af fantastiske naturoplevelser. Der findes ikke dårligt vejr - kun dårlig påklædning! Nordjyllands hyggelige byer byder hele vinteren igennem på masser af kulturtilbud, hyggelige vinter- og begivenheder samt smags oplevelser og by oplevelser.
 • Morgenmad
  Morgenmad
  Morgenmad serveres allerede fra klokken 5:00 i vores morgenmadsrestaurant. Morgenmaden kan tilkøbes til kr. 115,- pr. person.
 • Smørrebrød
  Smørrebrød
  Nu kan du få frisksmurt smørrebrød. Nyd det i Café Isabella eller tag det med på værelset.
 • Vi vokser med lufthavnen
  Vi vokser med lufthavnen
  Aalborg Lufthavn melder om fremgang i passagertallene. Det smitter også af på Aalborg Airport Hotel, med 10% stigning i antallet af gæster det seneste år.
 • Plads til familien
  Plads til familien
  Er du afsted med din familie, kan du på Aalborg Airport Hotel booke et familieværelse i form af 2 dobbeltværelser med connecting door. Du sparer 10% ift. at booke to almindelige værelser.
 • Awards
  Awards
  Vi er vanvittig glade og stolte her på Aalborg Airport Hotel. Vi har nemlig modtaget 2 awards fra henholdsvis Hotels.com og Booking.com.
 • Gratis wi-fi
  Gratis wi-fi
  På Aalborg Airport Hotel er der adgang til gratis wi-fi overalt på hotellet, så du altid kan holde dig opdateret.
 • Nyhedsbrev
  Nyhedsbrev
  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med nyheder og aktuelle tilbud fra Familien Bühlmann.
 • SushiSushi samarbejde
  SushiSushi samarbejde
  Bestil før kl. 16.00 og afhent sushien efter kl. 17.00 på Aalborg Airport Hotel. Kan nydes på hotellet eller som take away. Find menukortet her.
 • Møder
  Møder
  Aalborg Airport Hotel tilbyder moderne og effektive rammer for afholdelse af mindre møder for op til 20 personer.
 • Lounge med pejs
  Lounge med pejs
  Hyggelig lounge med bar og pejs, med stort udvalg af drikkevarer samt nogle lækre lette retter.
 • Døgnåbent
  Døgnåbent
  Vores hotel har åbent 24 timer i døgnet hele året rundt. Det betyder at du kan checke ind når som helst i receptionen.
 • Check ind dagen før
  Check ind dagen før
  Aflever din baggage i Aalborg Lufthavn i op til 23 timer før afrejse. Slip for ventetiden og gå direkte til gaten senest 45 min. før afgang.

Velkommen til Aalborg Airport Hotel
- et stenkast fra Aalborg Lufthavn


Aalborg Airport Hotel tilbyder alt, hvad man kan forvente af et lufthavnshotel og mere til. Som gæst på hotellet kan du nemlig checke ind og aflevere din bagage i lufthavnen i op til 23 timer før afrejse. Derved undgår du ventetiden i lufthavnen og kan gå direkte til gaten, hvor du skal være senest 45 min. før afgang.

Har du en tidlig afgang, kan du stadig nå at nyde morgenmaden på hotellet, da den serveres allerede fra kl. 05.00 hver dag. Imens du nyder morgenmaden i pejseloungen, kan du orientere dig om Aalborg Lufthavns flyafgange på infoskærmene, så du altid er opdateret omkring din flyafgang.

Hotellet tilbyder enkelt-, dobbelt- og familieværelser med priser fra 795,- pr. værelse. Desuden har du mulighed for at leje et dagsværelse fra kun 525,- hvis du har brug for et sted at trække dig tilbage, inden turen går videre senere på dagen. Samtlige værelser er udstyret med aircondition, som det eneste hotel i Aalborg og du har desuden adgang til gratis wi-fi overalt på hotellet.

Er du i bil, er du velkommen til at benytte dig af vores gratis parkeringsfaciliteter. Har du ikke bil med kan du med fordel benytte dig af vores sleep and drive tilbud, hvor du lejer et værelse og en bil som er til rådighed samtidig.

Velkommen til Aalborg Airport Hotel

Vi glæder os til dit besøg