Booking Ring til os +45 98 17 60 00

Aalborg

Airport Hotel

24 timer

reception

LOUNGE

MED PEJS

Hyggeligt

Caféområde

Bar

område

Lækker

tagterrasse

Priser fra

725,- pr. værelse

Online booking
Aalborg Airport Hotel
- en moderne oase

I Aalborg Lufthavn ligger det arkitektonisk smukke Aalborg Airport Hotel og hotellet har derfor hele verden tæt på. 

Er du på vej på ferie, færdig med et sent møde eller har du et morgenmøde - så lad Aalborg Airport Hotel være en oase, hvor du kan få et pusterum inden du skal videre på farten. Ønsker du at opholde dig lige ved lufthavnen og samtidig trække dig tilbage i rolige og stilrene omgivelser, så giver vi dig mulighed for begge dele på Aalborg Airport Hotel.

Hotellets moderne, funktionelle og gennemførte design skaber rammerne for et moderne lufthavnshotel. Hotellet har 64 dobbeltværelser og vi tilbyder alt det du kan forvente af et lufthavnshotel. Vi vil levere høj kvalitet og dermed efterleve Familien Bühlmanns standarder. 

Hos os møder du varme smil og glæde. Vi lægger vægt på imødekommenhed og nærvær gennem vores positive tilgang til det at have gæster. Vi bestræber os på at være professionelle og sætte os i gæstens sted. Vi fokuserer på at være innovative og skabe kvalitet og god service igennem engagerede medarbejdere.

Airport Hotel er en del af Bühlmann-koncernen, der er en familiedrevet hotelkæde, der indbefatter Scheelsminde - et Hotel i Aalborg - samt Nørre Vosborg, Victors Madhus, AaB Konference samt Victors Køkken & Catering.